Türkücü Aydın Aydın 'eşek Nikahı'nda türkü söyledi

Her yıl mayıs ayında Dünya Helalleşme Günü düzenleyerek; insanlarla, hayvanlarla, suyla, toprakla, bitkiler ve havayla helalleşen türkücü Aydın Aydın bu yıl da nesli tükenmekte olan eşeklerle helalleşti.

Aydın, "Dünya Helalleşme Günü patentini alarak, her yıl mayıs ayında insanlarla, hayvanlarla, suyla, toprakla, bitkilerle ve havayla helalleşerek Dünya Helalleşme Günü'nü kutluyorum. Bu sene nesli tükenmekte olan eşeklerle düet yaptım, helalleştim ve onlara çok güzel bir nikah töreni hazırladım. Çünkü insanoğlu bu hayvanı sürekli küfürde kullandı, aşağıladı, hor gördü. Ama insanoğlu bir şeyin farkında değil, ilk kara yolunu belirleyen hayvan olarak bilinen eşeğin sütü birçok derde devadır; astım bronşit, ses kısıklığı hastalığı için eşek sütü çok iyi geliyor. Gözleri çok güzeldir, sesi muhteşemdir. Bu yüzden bu hayvanın yok olmaması için çaba gösterelim. Biz insanı, tabiatı, doğayı sevelim ki onlar yaşasın." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.